Bij elk sieraad ziet u een uniek nummer. Indien u interesse heeft in dit sieraad, kunt u het desbetreffende nummer naar ons mailen via info@sieraadvanglas.nl. Geeft u daarbij alstublieft ook direct uw naam en (aflever)adres op, zodat wij weten waar we uw bestelling naar toe kunnen sturen. U krijgt een bevestigingsmail met daarin vermeld uw bestelling, het bedrag dat u verschuldigd bent en vanwege de geheel vernieuwde site gratis verzending en het rekeningnummer waarnaar u het over kunt maken. U krijgt uw bestelling in een mooi sieradendoosje. Na betaling sturen wij de bestelling naar u toe. Wilt u het afhalen, dat kan uiteraard ook. Dan hoeft u geen portokosten te betalen. Laat dat in de mail weten en we kunnen afspreken wanneer u het ophaalt. U krijgt uw bestelling dan in een sieradendoosje met tasje.

 

 Bij de hangers met vast rubber koord zit het rubberen koord bij de prijs inbegrepen, bij de overige hangers niet. Als de ketting is inbegrepen staat dit expliciet vermeld bij de desbetreffende hanger.

Alle hangers zijn te koop vanaf € 9,50 per stuk.

 

 De oorbellen zijn stekers of hangers. De stekers zijn van chirurgisch staal. De hangers kunnen op verzoek ook van chirurgisch staal geleverd worden. Kunt u zelfs niet tegen hangers of stekers van chirurgisch staal of heeft u geen gaatjes,    dan is dit de oplossing, oorclips. Er zijn 3 modellen waar u uit kunt kiezen, die u kunt zien bij ideeën. Ze kosten net als de hangers en stekers  € 6.50. Laat ons weten welk model clip u wilt, welk model of kleur steen u wilt en wij maken het voor u aan of op de clip.

Alle oorbellen zijn te koop vanaf € 6,50 per set.

 

 De ringen zijn in grootte aan te passen, dus passen bijna altijd. De standaard gebruikte maat is vanaf 17 mm. De ringen zijn lood- en nikkelvrij. Alleen als u hele dunne of wat dikkere vingers heeft kan het zijn dat de ring standaard niet past. Als u dit in de mail er bij zet, kunnen wij een andere maat ring monteren onder de glazen steen. Dit is een zilveren ring op maat. Dit kan vanaf 16 mm. tot 18.5 mm. doorsnee.

De ringen zijn te koop vanaf € 6,50 per stuk.
De zilveren ringen zijn te koop  vanaf € 18.50 per stuk.

 

 De schakel armbanden zijn 19 cm. Wilt u een andere lengte, dat kan. We kunnen het inkorten of verlengen per 1.5 cm.  Laat het ons weten en we passen de armband aan.

 

Easy button is een systeem met drukkers waarop een glazen steen zit. De drukkers kunnen dus op verschillende armbanden van dit systeem en je kunt wisselen met de kleur van de stenen op 1 armband.

De foto’s van de easy button stenen volgen op de foto’s van de easy button armbanden.

Alle schakel armbanden kosten € 19.50 per stuk.
Alle filigrain armbanden kosten € 9.50 per stuk. 
Alle easy button armbanden kosten € 7.50 per stuk, exclusief de stenen.
Alle easy button stenen kosten € 2.00 per stuk en 3 voor € 5.00.

 

De sets zijn er vanaf € 15.00 per set.

 

Accessoires zijn de haarelastiekjes, nu ook zonder metalen tussenstukje als u dit wenst, haarclips, schuifspeldjes, broches, sleutelhangers, kettinkjes en rubber koord. De maten en prijzen staan bij de afbeelding.